Tko stoji iza programa?

Ovo je nastavak izuzetno uspješne suradnje koja je do sada rezultirala brojnim društveno odgovornim projektima, od kojih je u zadnjih godinu dana najznačajnija kampanja Boranka - pošumljavanje požarišta Dalmacije.

Vlastitim primjerom sadnje stabala koje je omogućila vaša tvrtka dokazujete cjelokupnoj društvenoj i poslovnoj zajednici vašu društvenu odgovornost i predanost zaštiti okoliša.

HEARTH thinking&doing je tvrtka osnovana s ciljem provedbe programa CO2MPENSATING BY PLANTING te drugih programa povezanih s pozitivnim učincima na prirodu i društvo. Osim navedenog programa, tvrtka se bavi osmišljavanjem i provedbom neprofitnih kampanja i kampanja s područja društveno odgovornog poslovanja koje će prvenstveno biti na korist okoliša i zajednice.

Osnivači tvrtke su istinski zaljubljenici u prirodu te renomirani i višekratno nagrađivani stručnjaci u području marketinga, dizajna i project managementa. Idejni su začetnici kampanje Boranka, najnagrađivanije neprofitne kampanje u Hrvatskoj i čitavoj regiji.

Savez izviđača Hrvatske najveća je organizacija za djecu i mlade u Hrvatskoj i najveća volonterska organizacija u Hrvatskoj. Volonteri Saveza izviđača Hrvatske godišnje odrade i zajednici poklone više od 300 000 volonterskih sati, što je 10% od svih volonterskih sati odrađenih u Hrvatskoj.

Savez izviđača Hrvatske važan je dio velike svjetske izviđačke obitelji, najveće organizacije za djecu i mlade u svijetu, koja okuplja više od 50 milijuna aktivnih članova širom svijeta.

Kontakt